Yanne, Mira en Lize Feryn

Lederbewerksters in Deerlijk

www.atelierferyn.be

Publieksprijs

2016

Yanne, Mira en Lize Feryn hebben al van kinds af aan een liefde voor schoonheid, creativiteit, eerlijkheid en elkaar. Toen bleek dat de zusjes elkaar aanvulden waar de ene tekort schoot en elkaar vooruit trokken waar de andere wat achter bleef, verwonderde het niemand dat ze de handen in elkaar sloegen om samen veel te bereiken.

Een opleiding tot lederbewerker haalde de passie voor ambacht en creatie in hen naar boven. Atelier Feryn was een logisch gevolg.

 

Feryn staat voor volledig handgemaakte lederen handtassen. De zussen houden er van u een uniek stuk aan te bieden. De collecties zijn sterk gelimiteerd, en bovendien genummerd. Als u in uw tas het cijfer 2/5 aantreft, wil dat zeggen dat u de tweede tas hebt van de slechts 5 exemplaren. Zo is uw tas niet alleen heel uniek, maar wordt het bijna een verzamelstuk. Iemand aantreffen met dezelfde handtas is dan niet meer vervelend, maar net een aanknopingspunt tot een gesprek.

 

Seizoenen of trends worden niet gevolgd, het eigen gevoel en inspiratie dient als basis. Naast de collectiestukken, kunt u ook enkele basismodellen omtoveren tot een volledig persoonlijke handtas. Het kiezen van het formaat, het aanpassen van kleuren en het schikken van de binnenzakjes zorgen voor precies dat stuk dat u in gedachten had.