Virginie Margerin

Juwelenontwerpster

in Cambron-Saint-Vincent

www.odawo.com

Durf je dromen te beleven in plaats van je leven te dromen!

 

 

Virginie Margerin volgde een opleiding als verpleegster, maar heeft altijd al een voorliefde gehad voor kunst in de brede zin van het woord, of het nu ging over kunst bekijken of zelf maken. 

 

Het lot heeft er zo over beslist. In 2003 loopt ze een polsbreuk op en voor haar herstel moest Virginie parels aan elkaar rijgen. Zo ontstaat haar passie voor het ontwerpen van juwelen.

Haar opleiding wordt al snel een kruisbestuiving van verschillende technieken, artiesten, …

Innovatie is haar credo. Haar reizen inspireren haar en helpen haar in haar eeuwige zoektocht naar nieuwe onbewerkte materialen en vernieuwende technieken zoals maaswerk van nylon, melkparels, een fusie van hars en glas, … die ze toevoegt aan het geraffineerde zilver.

Uit haar twee grote passies, kunst en gezondheid, ontstaat bij haar de idee om een gamma aan ontwerpersjuwelen te maken die feeling good en looking great met elkaar combineren.

 

Hierdoor verlaat ze in 2010 de medische sector om het juweelmerk Odawo op te starten: Original Design for Audacious WOmen. 

De Odawo-juwelen staan voor durf, vrouwelijkheid, onafhankelijkheid, het succes en de sensualiteit van vrouwen.  Virginie Margerin ontwerpt voor vrouwen die op haar lijken : hedendaags, ondernemend en enthousiast. 

De Odawo-juwelen worden voornamelijk in privésfeer verkocht (home party). Daarom biedt Virginie aan haar klanten een uitgebreid gamma aan verschillende stijlen om zo te voldoen aan het karakter en de look van elke klant.