To Baaten

Fabrikatie en restauratie van kaders

Encadreur  & Restaurateur de cadres

www.passepartoutinlijstingen.be

Creatie van inlijstingen op maat en grote reeksen kaders. Restauratie en reiniging van schilderijen en kaders, her-inlijstingen en creatie van originele kunstwerken.

Als verkoopsleider van een beursgenoteerd bedrijf zoekt To Baaten een nieuwe uitdaging in zijn leven en komt zo bij de creatie van inlijstingen terecht. Om de stiel te leren gaat hij gratis in de fabriek werken. Gedreven om steeds beter te doen dan een ander ontwerpt hij vandaag een uniek product.

Wat maakt zijn product zo bijzonder?

To ontwerpt maatwerk in stijl waarvan de uitvoering aangepast is aan het in te lijsten voorwerp, en die bovendien ook aangepast wordt aan het interieur van de klant. Zijn uitmuntende kwaliteit garandeert een levensduur van +/- 30 jaar.

Créateur de cadres sur mesure et en série. Restauration de peintures et cadres.  Encadrement et création de cadres pour oeuvres d'art originales.

En tant que directeur des ventes dans une société cotée en bourse, To Baaten est à la recherche de nouveaux défis; c'est ainsi qu'il découvre la création d'encadrements.  Pour mieux apprendre le métier, il travaille bénévolement dans des entreprises. Voulant se dépasser, il conçoit aujourd'hui un produit unique.

Particularité de son activité?


To fait du travail de style, sur mesure, adapté à l'objet à encadrer et, en outre, adapté à la décoration intérieure du client.  L'excellence de son travail garantit une durée de vie de plus ou moins de 30 ans à ses produits.