Thierry Depuydt

Slager & verfijner in Péruwelz

www.cotealos.com

Prijs

Webmarketing

2015

Publieksprijs

2015

Een goede steak komt van een gelukkige koe

Thierry Depuydt is de belichaming van een nobel ambacht. Hij versnijdt speciaal voor u edele stukken vlees van natuurlijk gekweekte, oude rassen. Hier is het product koning en herontdekt de klant wat Excellent Vlees is: hij bezorgt “lekker eten” een nieuwe definitie.

In zijn zoektocht naar het ultieme vlees, trekt hij naar de verste regio's en contreien om er bij de beste kwekers rechtstreekse leveringen af te spreken. Wat hij zoekt, zijn gelukkige koeien die vrij kunnen grazen en terug echte weidedieren zijn. Verantwoorde landbouw is voor hem maar een begin, ook agrobiologie en permacultuur staan voor hem centraal.

Enkel de beste rassen reageren goed op de verfijning van het vlees. Thierry verbetert nog elke dag zijn rijpingstechnieken om authentiek smakend vlees te kunnen aanbieden. Het zo verkregen vlees verdient een echte degustatie, net zoals bij een grote wijn. De kwaliteitsproducten van Thierry zijn een ware openbaring voor de smaakpapillen van zowel ervaren, als minder ervaren consumenten. Oorsprong en traditie zijn de sleutelwoorden van deze bourgondische Henegouwer.

Tussen de meer dan 30 verschillende soorten uitzonderlijk vlees vindt u onder andere: Charolaisrund,
bœuf de Coutancie, Fin Gras du Mézenc en Bianco della Corte.

Behalve zijn winkel “Côte à l'Os” in Péruwelz, heeft Thierry ook een eigen merk gecreëerd dat helemaal draait rond de wereld van het vlees. Hij biedt degustatieworkshops aan, een gamma met interessante accessoires voor de vleesliefhebbers, restaurantavondjes, het wetten van messen en een gamma met kruiden en sauzen voor kwaliteitsvol vlees. Hij wil zijn veeleisende publiek zo goed mogelijk bedienen en daarom verkoopt Côte à l'Os nu ook online via http://www.cotealos.com.

Dankzij zijn concept, heeft Thierry van Côte à l'Os een merk gemaakt dat in alle contreien van het land levert.