Mélanie Massoni

Hoedenmaakster in Brussel

www.lachapeliere.be

Haute couture van de hoeden.

Als gevolg van het succes van d'Authentic Panama in Parijs dat Mélanie Massoni 10 jaar geleden samen met haar moeder heeft gerealiseerd, heeft ze haar nieuw boetiek-atelier La Chapelière geopend op de Grote Zavel in Brussel.

La Chapelière introduceert een gedurfd concept van boetiek-atelier: de boetiek toont eerst en vooral een etalage van de seizoenscollectie, maar nadien verschaft de boetiek toegang tot het echte creatie-atelier, dat volledig gewijd is aan het ontwerp en de personalisatie van elke hoed. Mélanie nodigt de klant uit om alle fases in de creatie van de hoed mee te maken, om zo haar werk als hoedenmaakster naar waarde te laten schatten.

Als een echt kunstvoorwerp, draagt elke op maat gemaakte creatie van La Chapelière het officiële  merkteken, vergezeld van een genummerd en gedateerd authenticiteitscertificaat. La Chapelière vindt haar inspiratie bij de New Look van de jaren 50, maar geeft een nieuwe toets aan elke hoed. Dehoed wordt beschouwd als een elegant accessoire zowel voor mannen als vrouwen, voor één avond of voor elke dag en dat in half of volledig maatwerk, naargelang de wensen van de klant.