Jan Van Achter

Fabrikant van koperen potten in Wespelaar

www.falkculinair.com

De Belgische trappist van de kookpotten en -pannen.

 

Falk Culinair N.V. is een derde generatie familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van koperen kookpotten en -pannen in België. Het bedrijf is geëvolueerd naar een productiefirma met een klein team van vakmensen die streven naar de ambachtelijke perfectie.

 

Een Falkpan is samengesteld uit exclusieve materialen met één doel: comfortabel koken in mooie pannen. Een massieve koperplaat wordt rechtstreeks verankerd met een flinterdunne laag austenitische inox. Dankzij het massief koper ontstaat er een ideale warmtespreiding die zorgt voor meer controle van de temperatuur en meer comfort tijdens het koken. Bovendien is de binnenkant van inox zeer sterk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De verhoudingen en vormen van de pannen zijn ontwikkeld in samenwerking met beroepschefs. De ergonomische handgrepen worden vervaardigd uit onverwoestbaar gietijzer of inox. De geborstelde satijnglans finishing geeft een natuurlijke en warme uitstraling en laat zich eenvoudig onderhouden.

 

Een aankoop van een koperen Falkpan is een investering die, dankzij zijn duurzaamheid en opmerkelijke energiebesparing, zichzelf terugbetaalt na veel jaren kookplezier op basis van eigen inspiratie en de emotie van het moment.

Laat het u smaken!