Isabelle Azaïs

Ontwerpster van lederen juwelen in Brussel

www.azais.be

Exportprijs

2013

Wat nog niet op de markt is, maken wij.

Isabelle Azaïs is geboren in 1965 in Toulouse en haalde een diploma Schone Kunsten in Toulouse (1990) en Nantes (Master class, 1992). Van 1990 tot 2002, focust ze zich voornamelijk op plastische kunsten.


In 2000 trekt Isabelle naar Brussel waar ze haar schildersatelier installeert in verschillende panden geliefd bij artiesten. Het is in één van deze panden, een oude fabriek van lederen zakken, dat ze haar favoriet materiaal ontdekt .


Sindsdien heeft Isabelle Azaïs zich gespecialiseerd in de creatie van handgemaakte lederen juwelen. Ze heeft een geraffineerde maar natuurlijke stijl weten te ontwikkelen. De compositie van verschillende huidtexturen zorgt voor een oneindig aantal variaties van geometrische vormen of bloemmotieven. De productietechniek van de juwelen en accessoires heeft ze in de loop der jaren op punt kunnen zetten.

Verguld leder hebben enerzijds de elegantie van kostbare juwelen en anderzijds bieden ze comfort en lichtheid. In haar collectie vinden we spelden, ringen, oorringen, kettingen, maar het atelier is ook gekend voor maatwerk voor recepties en huwelijken.. Ze bestudeert de origineelste ideeën met aandacht voor uw budget. De collectiestukken worden genummerd en gesigneerd.