Denis Bruyere

Ontwerper en restaurateur kunstmeubelen in Theux

www.denisbruyere.be

Ontdek uw passie bij Denis Bruyère dankij de opleidingen van het Sassor-atelier

Denis Bruyère richt in 1980 zijn restauratie-atelier op, ten dienste van kenners en verzamelaars die alleen het beste eisen voor de restauratie van antieke meubelen. Hij creëert kunstmeubelen en mechanische objecten, levert maatwerk en restaureert roerend patrimonium met groot respect voor de uitzonderlijke waarde van het object. Hij wordt gesteund door grote namen uit de sector zoals Jean Gismondi en Christopher Payne. Zijn unieke creaties worden beschouwd als het patrimonium van morgen dat generaties overleeft en hij is een bekende naam in de allergrootste internationale verkoophuizen en musea.

Sinds 2001 is zijn atelier gevestigd in het groene landschap van Theux in Sassor. Mijn zijn team realiseert Denis van de meest bescheiden tot de meest tot de verbeelding sprekende opdrachten. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze voldoen allemaal aan de principes van de uitmuntende savoir-faire.

Met een oog voor esthetiek en pedagogiek, biedt Denis Bruyère ook opleidingen aan in het Atelier te Sassor. Zo is het mogelijk om een persoonlijk dierbaar object  te creëren, om kennis te maken met de verschillende kunstmeubelen en –ontwerpen en tot slot om de creativiteit de vrije loop te laten.